Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste tarkistettuna EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisilla lisäyksillä 22.5.2018

Rekisterinpitäjä

Vivi Point Oy
Vistantie 10
FI-21530 Paimio
FINLAND
Sähköposti: info@vivipoint.com
Puh. +358 (0)45 664 2340

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Antti Hepola
Sähköposti: antti@vivipoint.com
Puh. +358 (0)45 664 2340

Rekisterin nimi

Vivi Point Oy asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain 8§:n ja EU:n tietosuoja-asetuksen perusteella asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hoitamiseen. Rekisterin sisältämiä tietoja voidaan käyttää soveltuvan lainsäädännön sallimin tavoin luvan- ja kiellonvaraisesti seuraaviin tarkoituksiin:

  • asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen
  • palvelun toteuttaminen
  • asiakastapahtumien varmentaminen
  • asiakaspalvelun ja liiketoiminnan kehittäminen
  • markkinointitoimet
  • tyytyväisyystutkimukset
  • muut vastaavat käyttötarkoitukset

Rekisterin tietosisältö, oikeusperuste ja kohderyhmä

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • yhteystiedot: etu- ja sukunimet, osoitteet, puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet
  • asuinmaa ja kieli
  • palvelun käyttämiseen liittyvät tunnistetiedot (asiakasnumero)
  • asiakassuhdetta koskevat tiedot esim. laskutus- ja maksutiedot, tilaustiedot, peruutus- ja reklamaatiotiedot ja tiedot mahdollisista muista yhteydenotoista
  • maksuttomien palveluiden käyttö (esim. uutiskirje)
  • suoramarkkinointiluvat ja -kiellot
  • mahdolliset muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot
  • asiakkaita voidaan tarvittaessa ryhmitellä maa- ja kieliryhmiin.

Rekisterin oikeusperuste on asiakassuhteen hoito, rekisteröidyn suostumus ja kirjanpitolainsäädäntö. Rekisterin kohderyhmä on Vivi Point Oy. n verkkokaupan asiakkaat

Tietojen säilytys

Tietoja säilytetään asiakassuhteen määrittämän tarpeen perusteella huomioon ottaen kirjanpitolainsäädännön määrittämät velvoitteet.

Tietolähteet

Asiakasrekisterin tietoja saadaan rekisteröidyltä itseltään sekä rekisterinpitäjän järjestelmistä, kun rekisteröity käyttää palveluita.

Asiakkaan pankki- tai luottokorttitunnukset ja salasanat eivät välity missään tilauksen tai maksun vaiheessa rekisterinpitäjälle.

Tietojen tarkastusoikeus ja poistaminen

Henkilöllä tai rekisteröidyllä on henkilötietolain ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukainen oikeus tarkistaa, mitä tietoja hänestä on rekisteriin talletettu. Tarkastuspyyntö tehdään asiakaspalvelulomakkeella ja osoitetaan rekisterinpitäjälle.

Rekisteröidyillä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramainontaan, etämyyntiin tai muuhun suoramarkkinointiin sekä mielipide- ja markkinatutkimukseen ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista. Pyyntö tehdään asiakaspalvelulomakkeella ja osoitetaan rekisterinpitäjälle. Rekisteröity voi peruuttaa maksuttomien palveluiden käytön (esim. uutiskirje) koska tahansa.

Henkilöllä on oikeus peruuttaa suostumus tietojen keräämiseen ja mahdollisuus pyytää asiakassuhteen päättymisen jälkeen häneltä itseltään kerättyjen tiedot poistamista lukuun ottamatta kirjanpitolainsäädännön edellyttämiä tietoja.

Tietojen luovutukset ja tietojen siirto

Asiakasrekisterin sisältämiä tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta ulkopuolisille.
Tietoja ei siirretä tai luovuteta Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakasrekisterin tiedot on tallennettu tietojärjestelmään, joka toimii yrityksen sisäisessä suojatussa verkossa tai suojatussa pilvipalvelussa. Asiakasrekisterin sisältämien tietojen käsittelyyn ovat oikeutettuja vain ne henkilöt, jotka tarvitsevat tietoja työtehtävissään. Tietojen käsittelyssä ja säilyttämisessä noudatetaan huolellisuutta ja hyvää tietojenkäsittelytapaa.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Vivi Point Oy.n verkkokaupan yleiset toimitusehdot, voimassa 1.1.2022 alkaen.

Verkkokauppa

Tämä verkkokauppa on Vivi Point Oy:n (Y-tunnus 2716506-7) ylläpitämä.

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%).
Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalveluna toimii Paytrail, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki), lasku- ja osamaksupalvelu (Collector ja Jousto), korttimaksaminen (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club), mobiilimaksaminen (MobilePay)

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt maksupalvelu Paytrail Oyj:n (Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt  Kangaskauppa Ottilian yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus, mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Puh. 045 664 2340

info@vivipoint.com

Toimitustavat ja -kulut

Toimitamme tilaukset käyttäen Postin ja Matkahuollon palveluita sekä muita palvelun tarjoajia. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.

Tilauksen voi myös noutaa myös Vivi Point Oy.n toimitiloista Vistantie 10, 21530 Paimio. Mikäli haluat noutaa tilauksesi liikkeen aukioloaikojen ulkopuolella, sovi noutoajankohta aina erikseen.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Tilaukset postitetaan 1-3 päivän sisällä tilauksen saapumisesta. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.


Palautusehdot

Tilatuilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta. Tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisissä pakkauksissaan avaamattomina.

Räätälöidyillä tai tilaajan toiveiden mukaan tehdyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta (Kuluttajansuojalaki 6 luku 16 § (20.12.2013/1211). 

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, veloitamme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita